Armbanden

Sieraden Online trends: Armbanden

Armband in laagjes

De beste manier om een simpele outfit te upgraden is met laagjes sieraden. Armbanden in laagjes in dit geval. Deze trend is hard to miss, je kunt het simpel oplossen door een ketting om je pols te doen en deze als armband te dragen: het heeft hetzelfde effect. Armbanden in verschillende lagen kun je dragen zoals je zelf wilt. Elke armband is te gebruiken, maar zorg wel dat je niet drie hele grote, aanwezige armbanden om dezelfde arm hebt. Zilveren kettingen met parels en kristallen zijn altijd goed. Veren, ribbels en tassels zullen ook veel te zien zijn. Gelaagde armbanden zijn uitstekend te combineren met witte kleding.

  • Armbanden van leer en plastig in rode en groene kleuren

Gestapelde armbanden

Meerdere in elkaar grijpende, op elkaar gestapelde armbanden worden het helemaal. Goudkleurig, of juist zilver, opvallende felle kleuren kunnen ook. Denk maar aan de mystieke kleuren uit het Oosten. Stapel zoveel je wilt, je kunt namelijk elke kleurcombinatie gebruiken. Armbanden van metaal of juist met steentjes erin, je kunt het zelf beslissen. Skinny jeans staan er uitstekend bij, net als een hippe zonnebril. Maar dit kun je uiteraard helemaal negeren en zelf kiezen wat je aantrekt. Jouw armband, jouw regels! Leren bandjes zijn ook helemaal okee, zelfs plastic mag gebruikt worden. Je kunt het zo gek niet verzinnen, 12 tot 15 armbanden is alleen wel de max. Combineer en experimenteer met kleuren!

Plastic en leer

Inderdaad, plastic! Met plastic armbanden kun je alle kanten op. Er zijn onvoorstelbaar veel vormen en maten. Elke kleur is mogelijk, of je nu een doorzichtige armband, een regenboogpatroon of een felblauwe armband met gouden sterretjes wilt dragen. Sommige plastic armbanden zijn voorzien van steentjes of patroontjes… eigenlijk kan alles met plastic. Dat geldt ook voor leer. Niet alleen te gebruiken voor dure handtassen! Een leren armband om je pols is de trend. Dat kan een brede armband met touwtjes zijn, maar ook armbanden in een kleur met een drukknoop of een gesp. Hermes richt zich op een stijlvolle polsband en Derek Lam brengt een breed aanbod van verschillende leren armbanden. Wat voor ringen of andere accessoires je er ook bij draagt: leer is niet langer alleen voor bikers!

 

TOP 3 Merken Armbanden

Armbanden topper: Pandora

De armbanden van Pandora zijn wereldwijd een regelrechte hit. De collectie is uitgevoerd in glas, zilver, en goud. De armbanden met bedels zijn vooral erg populair, elk half jaar komt er een groot aantal nieuwe varianten bij. Of je nu voor glas of een kleur kiest, bij elke armband past een gros aan trendy bedels. Ze zijn natuurlijk af te wisselen maar ook te combineren met ander armbandjes en sieraden. Voor elk moment een andere kleur: Pandora is altijd op de hoogte van de laatste modekleuren en –trends.

  • Armband met grote Buddha
  • Armband met steentjes en parels
  • Voorbeeld van armbanden zonder versieringen

Armbanden topper: Boccia

Boccia is een van de leiders op het gebied van titanium sieraden. Horloges, sieraden, colliers, oorbellen en uiteraard armbanden. Veel armbanden. Alle artikelen worden gemaakt van titanium, wat anti allergisch is en dus voor iedereen geschikt. Armbanden van Boccia zijn ook in het goud verkrijgbaar (in combinatie met titanium) en hebben een luxe uitstraling. Dit geldt uiteraard ook voor de horloges en overige sieraden van Boccia. De armbanden zijn lekker licht om te dragen en zijn bestand tegen zout (zweet), water en zuur.

Armbanden topper: Zinzi

Het Nederlandse Zinzi is een van de rising stars in sieradenland. De stijlvolle en luxueuze collectie is uitgevoerd in verschillende kleuren en goed te combineren met elkaar. De armbanden van Zinzi zijn dan ook trendy en hip. Het eigentijdse karakter van een Zinzi armband spreekt verschillende doelgroepen aan en de armbanden zijn met vrijwel ieder kledingstuk te combineren. De collectie wordt elk half jaar uitgebreid met de laatste armband trends en trendkleuren. Nederlands trots!