Oorbellen

Sieraden Online trends: Oorbellen

Oorbellen met veren

Ze zijn al langer in het straatbeeld terug te vinden en zijn zeker opvallend: een oorbel met veren in de indianenstijl, of ook wel Boho genoemd. Voor iets excentrieks en opvallends kies je voor oorbellen met veren. Veren inderdaad! De oorbel met veren bestaat al langer en gaat nu weer een hoogtepunt bereiken. Met deze stijl kun je namelijk een boel hippe accessoires mixen. Oorbellen met veren zijn toch wel uniek te noemen, want veren associeerde je tot een paar jaar geleden niet zozeer met je oren. Maar daar is de mode voor om dat te veranderen. Veren zijn een gewaagde keuze, maar in combinatie met franjes en tassels totaal niet vreemd. Oorbellen met veren zijn stijlvol en sierlijk, en komen in heel veel verschillende soorten en maten.

  • oorbellen veren
  • oorbellen veren
  • Oorbellen Parel

Chandelier oorbellen

Voor bungelende oorbellen kies je de chandelier oorbellen, oftewel kroonluchters. Uiteraard loop je niet rond met lampen in je oren, maar gezien de laagjes hebben de chandelier oorbellen zeker iets weg van een kroonluchter. Oorbellen met steentjes, kleurtjes, kraaltjes of kettinkjes… een chandelier oorbel is werkelijk te verkrijgen in elke soort en maat. En kleur! Een oorbel online kopen is met de chandelier oorbel misschien nog wel het makkelijkst. Koop je chandelier oorbel online en je merkt gelijk wat een andere trend is: online oorbellen aanschaffen: snel en makkelijk!

Oorbellen met parels

De jaren ’60 brachten meer dan muziek en vreemde kapsels: de doorbraak van de parel! Armbanden en ringen, en uiteraard kettingen en oorbellen. De parel oorbel is een klassieker in zijn oorbellen soort. Het is dus niet vreemd dat deze oorbel eens in de zoveel tijd gewoon weer helemaal hot en trendy is. Draag je parel oorbellen niet zomaar, kies er een speciaal moment voor! Parel oorbellen zijn glamorous en ontzettend stijlvol, vooral als je er geschikte kleding bij draagt. Laat je overige sieraden de boel niet overnemen, je parel oorbellen moeten de show stelen!

Merken Oorbellen

Oorbellen topper: Rabinovich

Rabinovich produceert sierlijke oorbellen die uitstekend in de rest van de collectie passen: veel zilver en vooral echte edelstenen. Rabinovich maakt oorbellen die zijn geïnspireerd door de natuur, maar ook zeker door mode en cultuur. Elke oorbel vertelt daardoor een eigen verhaal. Rabinovich maakt gebruik van hoogstaande kwaliteiten op het gebied van edelstenen en parels.

  • Oorbellen DKNY
  • Oorbellen Esprit
  • Oorbellen Rabinovich

Oorbellen topper: Esprit

De oorbellen van Esprit vullen de rest van de collectie uitstekend aan door het feit dat de stijl en designs nooit veel veranderen. Het design van de oorbellen van Esprit is tijdloos, volledig mat zilver doet het immers altijd goed. De stalen oorbellen van zilver zijn modieus en cool, wat natuurlijk een van de redenen is dat Esprit hoofdsponsor is van de MTV Awards. De oorbellen van Esprit zijn luxueus maar betaalbaar. Daar houden we van!

Oorbellen topper: DKNY

Als er een merk in de wereld is dat creativiteit uitstraalt, is het DKNY. De oorbellen van DKNY zijn van dezelfde geïnnoveerde kwaliteit als de rest van de collectie: hip en hot. DKNY is immers een trendmerk, dus de elegante oorbellen kunnen bij bijna alle outfits gedragen worden. Uiteraard denkt DKNY mee met de modekleuren en daar wordt iedere oorbel op aangepast. Wat hoort mijn oorbel? DKNY!