Ringen

  • ringen met diamantjes
  • ringen met steentjes in 8-vorm
  • ringen met grote ronde steentjes

Sieraden online trends: Ringen

Ring met gekleurde stenen

Van zeer prijzige roze tot kanariegeel: gekleurde stenen in een ring vallen op. En die ringen worden dus zeker iets om op te letten! Waar diamanten in ringen onvoorstelbaar duur worden wanneer ze een kleurtje hebben, zijn er toch ook varianten die gewoon betaalbaar zijn. Kleur in je ring is hip, hot en betaalbaar! De trend is aangesterkt door de donderblauwe steen in de verlovingsring van Kate Middleton, maar als je eerlijk bent, weet je ook wel dat dat model een beetje suf is. De kleur in haar ring is echter top. Je kunt de kleuren van je ring makkelijk combineren met hippe armbanden. Gekleurde stenen in ringen: een dikke ja!

Cocktail ringen

De cocktail ring gaat al generaties lang mee. En waarom ook niet? Een cocktail ring is een must have voor fashionista’s en dit seizoen zijn dieren en bloemen de vorm die je moet hebben. Wat een cocktail ring precies is? Ringen met een grote, zeer opvallende vorm. Vaak is dit model opgebouwd uit steentjes, felgekleurd en fonkelend. Van olifant tot vogel tot zonnebloem: de kleuren zijn gepast en sterken het idee achter de ring alleen maar aan. De ringen zelf zijn van goud of zilver, maar brons en koper kan ook gewoon. Niet alleen is dat goedkoper, je ziet de ring zelf toch niet! Een cocktail ring is niet voor dagelijks gebruik, maar absoluut een dikke trendy ring. Cocktail ringen kunnen nog jaren mee, maar kies er niet al te opvallende oorbellen bij.

Wit op wit op wit

Het wit op wit op wit voor ringen klinkt wellicht over de top, maar dat is het zeker niet! Een ring met witte diamanten in een witte setting op wit metaal. Een ring met kleine diamantjes over de hele ring, dat is wit op wit op wit: de nieuwe trend voor verlovingsringen. De Edwardiaanse stijl komt helemaal terug, met dank aan het huwelijk van William en Kate. Dus denk aan een grote steen met een klassieke vorm. Geen kleine diamanten meer, de toekomst voor ringen ligt momenteel bij een grote steen met kleine steentjes er omheen.

Top 3 merken ringen

  • ringen in sierlijke vorm
  • ringen met rode lijntjes over de ring
  •  lijntjes over de ring

Ringen topper: Breil

Don’t touch my Breil… en terecht! Het Italiaanse Breil weet zich te onderscheiden met eigentijdse horloges en sieraden, waaronder kettingen en natuurlijk super trendy, zeer opmerkelijke ringen. Met unieke designs maakt Breil gebruik van verschillende materialen die elk een eigen soort ring opleveren. Kenmerkende en stijlvolle ringen uiteraard. De vernieuwing die Breil brengt is elke keer verfrissend en toch herkenbaar. Als groot merk blijft Breil gewoon degelijk en betaalbaar. Nooit verkeerd!

Ringen topper: Pierre Gardin

Pierre Gardin draait al langer mee in de modebranche en mag zich met recht gerenommeerd ontwerper van ringen noemen. Al op vijftienjarige leeftijd vertrok de Pierre Gardin naar Frankrijk voor zijn eerste modestappen. De ringen van Pierre Gardin zijn stijl, strak, modern en elegant. Elke ring is geïnspireerd door invloeden van verschillende culturen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen staat Pierre Gardin bekend om kwaliteit. En ook dat is terecht. Ringen van Pierre Gardin mogen er zijn, net als de rest van zijn collectie.

Ringen topper: Gerstner

De ringen van Gerstner zijn al jaren beroemd. Sinds 1861 vervaardigt Gerstner trouwringen en dankzij het zeer uitgebreide assortiment aan ringen is de verscheidenheid groot. Een ring van Gerstner betekent kwaliteit voor een fijne prijs. De ringen bestaan uit briljant geslepen diamanten die in de kleuren goud of combinaties van goudkleuren verkrijgbaar zijn. Bij deze ringen geldt dat ze geheel naar eigen smaak zijn te customizen. Dit houdt in dat je de ultieme, unieke ring zelf kunt samenstellen: de steen die erin zit en dus de ring zelf.